avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate eronat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate eronat

In anul 2005 parintii mei au primit un titlu de proprietate pentru terenurile confiscate in timpul comunismului. Pe titlul de proprietate respectiv e trecut si fratele tatalui pe totalitate pamantuli pana si pe cel pe care a fost construita casa. Acest titlu de proprietate e eronat, tatal meu detine un act de cumparare al terenului respectiv (care a fost cumparat doar de el si nu de fratele sau). Am aflat de aceasta eroare cans am vrut sa facem succesiunea pe casa parinteasca. As vrea sa stiu ce modalitate de recurs pt modificvarea titlului mai am dupa 22 ani. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:58, 25 Noiembrie 2017
Buna seara
Va trebui sa va adresati instantei pentru rectificare titlu de proprietate.
Va sfatuiesc sa va angajati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere titlul de proprietate luciia luciia Suntem 5 frati(3 surori si 2 frati), dar doar 2 sunt trecuti pe titlul de proprietate- teren agricol, mostenit de la parinti. La vremea respectiva, doar ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? dienusa dienusa ma confrunt cu o problema si nu stiu ce sa fac...In 1926 bunicii au cumparat terenuri,am cf-uri numai pe o parte din ele inclusiv pe casa ,curte si gradina.Ei ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui teren Aicha Aicha Buna ziua! Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat in ceea ce priveste cumpararea unui teren. Tatal meu detine acest teren de 15 ani (cand spun detine ma ... (vezi toată discuția)