avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde pot reclama un administrator de bloc ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde pot reclama un administrator de bloc ?

Salut . O sa zic pe scurt ,in apartament locuiesc 3 persoane , soția ,copil de 8 ani și copil de 1 an ,practic 2 persoane la întreținere . Eu locuiesc in Anglia cu contract de închiriere ,însă domnul administrator a modificat fără sa ne anunțe ,3 persoane la întreținere in loc de 2 . Unde as putea sa l reclam sau ce sfaturi îmi oferiți ?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 16:29, 25 Noiembrie 2019
De unde stiti? Aveti ceva scris sau din barfa locala? Aveti ceva scris?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1 - In momentul de fata legea spune ca orice persoana se adauga la intretinere, indiferent de varsta.

2 - Totodata mai spune ca adunarea generala a proprietarilor poate decide scoaterea de la intrerinere a copiilor sub 1 an.

Cum probabil nu a existat nicio adunare generala cu acest subiect, administratorul aplica legea existenta (1). Deci este cumva treaba dumneavoastra sa convingeti adunarea generala de a lua decizia (2).
Deci practic administratorii pot face ce vor ,locatarii egali cu zero ,cam asta am înțeles . Existe o lege care nu obliga ci informează probabil adică ca și cum nu ar exista iar administratorii pot Adauga persoane și scoate fără a întreba pe nimeni . Foarte interesant ,nici nu ma Mir de ce ne obligați sa ne părăsim țara .

catalinme a scris:

1 - In momentul de fata legea spune ca orice persoana se adauga la intretinere, indiferent de varsta.

2 - Totodata mai spune ca adunarea generala a proprietarilor poate decide scoaterea de la intrerinere a copiilor sub 1 an.

Cum probabil nu a existat nicio adunare generala cu acest subiect, administratorul aplica legea existenta (1). Deci este cumva treaba dumneavoastra sa convingeti adunarea generala de a lua decizia (2).

De unde știu ce ? Sau nu mie mi a fost adresată întrebarea

ceau a scris:

De unde stiti? Aveti ceva scris sau din barfa locala? Aveti ceva scris?

2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
La dv. in apartament locuiesc 3 persoane, iar din cate stiti nu s-a desfasurat vreo adunare generala in care sa se hotarasca scoaterea copiilor sub 3 ani de la intretinere.
Deci administratorul a procedat corect punand la intretinere numarul real de persoane din apartamentul dv., numar pe care de altfel il si recunoasteti.
Orice altfel de discutie este inutila.

Alte discuții în legătură

Rubricile tabelului de plata a intretinerii Nickk22 Nickk22 La noi in asociatie s-au ivit discutii asupra rubricilor pe care trebuie sa le contina tabelul cu plata intretinerii lunare. Si se face referire la consumul de ... (vezi toată discuția)
Compensare intretinere alex155 alex155 Situatia este urmatoarea: In apartament erau 2 persoane, o persoana a venit pentru o saptamana, iar apoi a plecat in strainatate. Administratorul a continuat ... (vezi toată discuția)
Cotele de intretinere pentru un apartament nelocuit mariaba mariaba Am citit discutiile din forum pe subiect dar doresc totusi o clarificare si baza legala a acesteia pentru situatia urmatoare: Intr-un apartament au locuit 3 ... (vezi toată discuția)