Buna ziua,
Am fost membru pe un forum (ID-ul coincidea cu numarul masinii mele).
La un moment dat am fost banat pentru ca nu respectam regulile forumului. Mi-am facut un alt user, mi l-au banat si pe acela.
Apoi am trimis 4 e-mailuri in care ceream sa mi se explice de ce am fost banat si am adaugat ca pot face cate clone doresc de la diferite computere si diverse Ip-uri.
*
Dupa o zi primesc e-mail de la forumul respectiv cu injurii si cu amenintarea de plangere penala la IGPR cu toate datele mele personale, INCLUSIV CNP (pe care nu le-am prezentat niciodata pe acel site dar banuiesc ca au fost aflate de la politie pe baza numarului autoturismului).. pe motivul de amenintare si spam.
*
Este posibil asa ceva sau e doar o metoda de intimidare ?
Cum se solutioneaza de Politie aceste plangeri ?
Pot depune la randul meu plangere penala pentru utilizare de date cu caracter personal fara acordul meu si pentru injurii/calomnie ?
Pentru a contacta administratorul acelui site a trebuit sa imi fac un cont la ei ( ce amatorism).
Am scris unui admin , un anume Bogdan. Mi-a raspuns destul de urat si intr-o limba care mai mult semana cu rRomanes devat cu romana.... Am fost banat pe acel site...motivul il stiu DECAT minorii de 8-9 ani care administreaza acel site.
SFAT: nu fii suparat ca te-au banat pe acel site. Probabil iQ tau era prea mare fata de cat puteau ei intelege.
Oricum ce puteai tu sa vorbesti cu niste putoi la care dabea li s-a uscat buricu'...
Nu am precizat despre ce site este vorba deoarece daca intra 5 persoane pe siteul lor si-au facut norma pe jumatate de an...
Acces pe un forum
eder
Am avut o discutie pe un forum, purtata prin mesaje private, cu un alt user, care, neimpartasind parera mea, mi-a spus ca imi da raport, dupa care a si facut ... (vezi toată discuția)