avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Formular european
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Formular european

Buna ziua , am lucrat in Austria 3 ani si as vrea sa stiu ce formular european sa cer prin care sa demonstrez ca am platit asigurarea medicala si contributia pt pensie in Austria . as vrea sa depun acest formular la Casa de pensie din Romania , ma intreseaza sa demonstrez ca am vechime in munca . Va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am lucrat 15 ani in romania din perioada 1987-20002, ... Marieta66! Marieta66! Buna ziua! Am lucrat 15 ani in Romania din perioada 1987-20002, după care am lucrat fara acte in Germania, din 2011 am lucrat cu geverbe in Austria și ... (vezi toată discuția)
Formular s1 conditionat, mai nou, de a1 AlexandraGeorgiana AlexandraGeorgiana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Pe cine trebuie sa dau in judecta in situatia descrisa mai jos? Casa Nationala de Sanatate, CASMB sau Casa de ... (vezi toată discuția)
Pensie suplimentara austria codrutdancau codrutdancau Buna ziua, Ma intereseaza ,sa aflu un raspuns competent pt. cazul sotiei mele. In prezent,are virsta de aproape 56 ani si o vechime in munca in Ro de 27ani ... (vezi toată discuția)