Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suspendare proces câștigat cerută de pârâți pentru că au deschis un alt proces cu aceeași cauză. Pot obține asta?

In calitate de reclamant am câștigat un proces la judecătorie iar reclamanții au făcut apel ,in timpul termenelor aceștia au depus acte iar instanță a dat termen pentru studiu dar la termenul acordat aceștia au cerut suspendarea procesului deoarece ei au deschis un alt proces având aceiași cauza la judecătorie ce e de făcut se poate ca instanță tribunalului sa suspende cauza ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Stefan58 , utilizator 20:51, 6 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Deci e vorba de faptul ca parații îmi ocupa o parte din teren pe care l-au primit in folosință pentru construcție casa nu au titlu de proprietate ei sau întins cu proprietatea prin împrejmuirea terenului si in urma expertizei instanța judecătoriei a admis cererea noastră si ii obliga sa ne lase terenul dar aceștia au făcut apel la tribunal si la ultimul termen au ridicat excepția de suspendare a procesului deoarece au deschis o acțiune la judecătorie in care cere sa ni se anuleze titlul de proprietate .fac precizarea ca procesul pe care l-au pierdut la judecătorie nu au cerut așa ceva timp de 3 ani cat a durat procesul cu tot cu apel facem 4 ani si au avut titlul depus la dosar .Din pct meu de vedere procesul va dura 100 de ani .si in încuiere ma întreb tu faci apel tu faci cerere de suspendare de unde știi poate câștigai la apel
Cam asta e problema eu va mulțumesc pentru răspunsul anterior si va doresc numai de bine .Sărbători Fericite !
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare titlu de proprietate ContSters277278 ContSters277278 Buna ziua, Problema pe care vreau sa v-o expun este urmatoarea: - In anul 2009 mi s-a eliberat un titlu de proprietate pe un teren intravilan aflat in ... (vezi toată discuția)
Ocupare ilegala de teren winston winston Buna ziua, Am primit prin retrocedare o suprafata de teren intravilan aprox.1600mp care a apartinut familiei mele si pe care l-am imprejmuit cu gard.Am titlu ... (vezi toată discuția)
Granituire Mutunel Mutunel Buna ziua. Va rog sa mă sfatuiti in următoarea problema. Am cumpărat o casa care era pe limita de proprietate, am vrut sa o mansardam dar la expertiza s- a ... (vezi toată discuția)