avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea salarizării - întrebări specifice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea salarizării - întrebări specifice

1. Asistentă medicală la o firmă privată. Renegocierea salariului, conform noilor norme, se face cu fiecare persoană angajată în parte? Dacă da, în cît timp şi cine trebuie să iniţieze discuţia?

2. Tatăl unui copil în vârstă de un an, intrat în concediu parental o dată cu împlinrea vârstei de un an, intră sub incidenţa legii salarizării? Trebuie să meargă la firmă pentru renegocierea salariului sau aceasta se face din oficiu, în contextul în care nu există sindicat pe ramură? Dacă schimbarea salariului se face fără prezenţa acestei persoane, există obligativitate de informare pentru angajator? Pierde ceva din cei 85 la sută aferenţi ultimelor 12 luni dinainte de naşterea copilului?

Mulţumesc mult!

Alte discuții în legătură

Concediu paternal jen jen Buna, Trebuie sa nasc la inceputul lui septembrie si sotul meu nu stie exact de cate zile de concediu beneficiaza un tata la nasterea copilului sau. Din ... (vezi toată discuția)
Salariu minim pe unitate in cazul nasterii unui copil PANITA ROXANA PANITA ROXANA ]salariu minim pe unitate la nasterea unui copil stiam ca sa acorda mamei la nastere.am nascut in luna martie 2011 si as dori sa stiu daca se mai acorda si ... (vezi toată discuția)
Acordare salariu la nastere celestin celestin se mai acorda un salariu la nasterea unui copil? (vezi toată discuția)