Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Sancțiuni cu privire la neplata la timp a impozitului pe profit

Buna ziua! În cazul în care nu se face, la timp (pana pe 25 mai), plata aferentă impozitului pe profitul câștigat în anul precedent de către o persoana fizica, care sunt sancțiunile aferente?
Eu știam că este vorba despre o mică amenda pentru neplata la timp, dar si de o anumita dobândă aplicata platei restante. Mă interesează, în principal, cum se calculează acestă dobandă.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:45, 17 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se dă amendă ci se calculează majorări: dobândă și penalități.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire penalitati la firme,daca se face plata datoriilor pana la 31 decembrie. getic2000 getic2000 Buna ziua,nu stiu daca am inteles bine din ce a zis domnul Boc intr-o zi la televiziune legat de scutirea de plata a penalitatilor firmelor daca se platesc ... (vezi toată discuția)
Anulare facturi control ioana_adry ioana_adry Cum este corect?....Am avut control in urma caruia mi s-au anulat cateva facturi de furnizori (achizitie marfa ) din anii precedenti (2005,2006,2007) in val ... (vezi toată discuția)
Og nr.30/2011 - privind modificarea si completarea codului fiscal petrescu alina petrescu alina Pentru obligațiile fiscale restante la 31 august 2011, penalitățile de întârziere se anulează sau se reduc. Despre ce obligatii fiscale este ... (vezi toată discuția)