avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Majorare Pensii Grupa I si II
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Majorare Pensii Grupa I si II

Buna seara,
S-a acordat majorarea pensiilor pt. pensionarii iesiti la pensie pe grupa a II a ?
Caz concret: Pensionarea a avut loc in mai 2008.Mai exista aceasta majorare pt. aceasta data?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:33, 18 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din datele postate rezulta:
Ati primit doua majorari
-Una in cotombrie 2009 prin aplicarea O.U.G.100/2008
-A doua in ianuarie 2011 prin aplicarea art.169(1) lit.b) din legea 263/2010
In aceste conditii nu mai puteti beneficia de alta recalculare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei dupa 2001 cu grupa 1 ContSters313377 ContSters313377 buna ziua, daca ma poate ajuta cineva , ce trebuie sa fac pentru recalcularea pensiei a tatalui meu iesit in 2002 la pensie cu o pensie mica deoarece a prins ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie usermarian usermarian Buna seara! Soacra mea a lucrat la Oficiul farmaceutic(laboratorul pentru controlul medicamentelor) ca asistenta de farmacie și a ieșit la pensie in 1996, ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensii din grupele i si ii conform legii 263/2010 cu modificarile si completarile ulterioare vio5503 vio5503 Sotul meu, pensionar CFR, mecanic de locomotiva, s-a pensionat in martie 2001 avand o vechime in munca de 30 de ani in grupa I. Doresc sa stiu daca beneficiaza ... (vezi toată discuția)