avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere

Buna ziua! Fostul sot plateste copiilor nostri (5 si 6 ani) o pensie de intretinere de 400 de lei, declarand ca nu realizeaza venituri, el lucrand de fapt in strainatate (pe ascuns). Din surse neoficiale, am aflat ca lucreaza in Anglia, astfel ca am cerut in Instanta sa se faca o solicitare a informatiilor cu privire la venitul fostului sot la Fortele de munca in Anglia. Nu am primit nici acum dupa luni de zile raspuns, de nici un fel, De curand am aflat ca de fapt este in Spania si ca lucreaza acolo, in apropierea Madridului. Nu imi permit un avocat, crescand cu greu doi copii dintr-un salariu minim pe economie, iar pe langa acest lucru, sunt foarte dezamagita de avocatii din orasul meu, pierzand cu ei si procesul de partaj (desi toate probele ma favorizau), fapt ce m-a determinat sa nu iau nici avocat din oficiu, preferand sa incerc cu propriile forte si bazandu-ma pe dreptate... Va rog mult sa ma ajutati cu cateva sfaturi juridice in ceea ce priveste aflarea venitului fostului sot pe teritoriul Spaniei, avand in vedere ca, teoretic, Instanta a solicitat deja aceste informatii in Anglia. Spun teoretic pentru ca nu am nici o certitudine ca acest lucru s-a facut intr-adevar. Banuiesc ca trebuia sa primesc raspuns de orice fel. Multumesc anticipiat!

Alte discuții în legătură

Majorare pensie intretinere minor, venituri din spania laur2013 laur2013 Bună ziua, În ce condiții se poate mari pensia de intretinere, dacă fosta soție mai are un copil dintr.o altă relație? Cine poate solicita ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere minor ruxandra67 ruxandra67 buna dimineata;sunt divortata din anul 2000 si am un baiat de 16 ani care imi este incredintat;de 4 ani tatal trimite o pensie intretinere de 150 roni dar anul ... (vezi toată discuția)
Stabilire program de vizita si pensie de intretinere diamantulalbastru diamantulalbastru Buna ziua, am o fiica de 16 ani din prima casatorie iar la stabilirea pensiei de intretinere nu am solicitat si ore de vizita sau zile de petrecut cu tatal ... (vezi toată discuția)