avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lg.17/2000 se poate si ce drepturi am?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lg.17/2000 se poate si ce drepturi am?

buna seara...ma numesc MOLDOVEAN-DRAGHICI MARIA si actualmente lucrez la S.C.ARCTIC-GAESTI , muncitor (cu studii superioare...directorii au spus sa am rabdare ca sa va rezolva pentru ocuparea unui post si TIMPUL TRECE)....
CONFORM LEGII 17/2000..(am in ingrijire de 4- 6 luni pe mama in varsta de 81 de ani care este acuma dependenta de mine) EU AM CATEVA INTREBARI:
1. pot cere angajatoruluipunerea in aplicare a acestei legi?
2. voi mai beneficia de TICHETE DE MASA? DE PRIME SI CADOURI DIN CADRUL UNITATII?
3. POT EFECTUA CONCEDIU DE ODIHNA SAU CUM VA FI CUUN CONCEDIU MEDICAL?
VA ROG SA-MI RASPUNE-TI CAT SE POATE DE REPEDE pe adresa de email:moldo86@yahoo.com
VA MULTUMESC SI VA DORESC SARBATORI FERICITE !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:46, 22 Decembrie 2017
Legea 17/2000 nu are nicio legatura cu angajatorul dvs.

Consiliile locale pot angaja personal de îngrijire prin plata cu ora, fracţiuni de normă sau normă întreagă, în funcţie de perioada de îngrijire necesară a se acorda şi cu respectarea criteriilor prevăzute de standardele de calitate aplicabile în domeniu, conform legislaţiei în vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cadou vornicuelena vornicuelena Este corect daca se dau tichete cadou la salariati cu ocazia Craciunului in valoare de 150 ron neimpozabil? Pot fi acordate si in suma mai mare cu conditia sa ... (vezi toată discuția)
Legea 17/2000 mona m mona m Buna ziua daca sunt administrator la firma mea angajata cu jumatate de norma din 2015 pot sa cer ca cealalta jumatate sa fie platita din bugetul primariei pt ... (vezi toată discuția)
Acordare bunuri in natura sau tichete cadou cameliaborangic cameliaborangic Ni s-a propus de catre conducerea societatii, trimestrial acordarea de bunuri in natura. Din punct de vedere fiscal cum este mai avantajos pentru firma dar ... (vezi toată discuția)