avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Brevet inventie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Brevet inventie

Cum pot verifica daca un anumit produs, care este pe piata de ceva timp, este brevetat de firma care il comercializeaza? Tatal meu a inventat un tratament pentru par, cu multi ani in urma, si fara sa-l breveteze l-a dat spre testare institutului Ana Aslan. Nu a mai primit raspuns si a uitat de el.
Se intampla pe vremea comunismului.
In zilele noastre Gerovitalul comercializeaza un produs cu aceleasi ingrediente ca cel al tatalui meu.
Ce pot face daca este unul si acelasi produs?
Cel mai recent răspuns: CatalinGherghe , utilizator 19:41, 27 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Brevet invenþie - cum trebuie sã procedez? ContSters64341 ContSters64341 Buna dimineata. Sunt persoana fizica si am conceput un produs care se va adresa clientilor la nivel global, acest produs este inovativ din multe puncte de ... (vezi toată discuția)
Patent de inventie lowincome2008 lowincome2008 Sunt posesorul unui brevet de inventie patentat in Romania. As putea sa-l cesionez in strainatate daca mi-as gasi un potential cumparator? Nu cumva firmele ... (vezi toată discuția)
Obtinere brevet de inventie Rebecca_2011 Rebecca_2011 Se acorda brevet de inventie pe produs, pe procedeu sau nu se acorda pentru un produs existent, dar pentru care se folosesc alte metode de concepere, cu ... (vezi toată discuția)