avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice CERTIFICAT OHSAS 18001
Discuție deschisă în Achiziţii publice

CERTIFICAT OHSAS 18001

Buna ziua,
ce prevede certificatul OHSAS 18001, sau care este legislatia in domeniul sistemelor de management a securitatii si sanatatii ocupationale?
particip la licitatie si mi se cere un astfel de certificat sau o declaratie prin care confirmam ca indeplinim cerintele reglementate de acest certificat. care sunt aceste cerinte prevazute in acest certificat? cum ar trebui sa fac aceasta declaratie?
va multumesc anticipat?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2009
utc, utilizator
Cel mai recent răspuns: vizamali , utilizator 14:27, 26 Octombrie 2009
nu neaparat . Unele autoritati contractante accepta doar o declaratie ,depinde de obiectul de activitate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competente floriontehnic floriontehnic dupa absolvirea unui curs ssm de 224 ore,persoana respectiva poate efectua audit ssm?daca da ,de care (vezi toată discuția)
Certificarea iso 9002 ºi iso 9001 si accidentul de munca.... geolovelife geolovelife Certificarea ISO 9002 şi ISO 9001 a unei Societati Comerciale din Romania poate fi afectata de catre producerea unui accident de munca colectiv in ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit(microintreprindere) lcdragomir lcdragomir Buna seara. Am un SRL, cod CAEN 7022-consultanta in afaceri si management. a) Desfasor activitati preponderente de audit ptr. sisteme de management(ISO ... (vezi toată discuția)