Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Buna ziua.
Am o intrebare: am dat un teren si o cladire pentru o asociatie prin contract de inchiriere. Pana acum nu au facut nimic, nu au reperat si ce au facut noi am terminat.
Acum noi avem posibilitatea de a repara aceasta cladire-am primit bani-dar asociatia nu vrea sa renunte de contract si cere bani pe care a facut ofertei de reparatie.
Va rog sa-mi spuneti cum putem sa inchidem acest contract?
Va multumesc de raspuns.
Bună ziua.Cladirea a fost o grădinița dar nu funcționa.Cine a închiriat a vrut să facă un azil pentru femei care sunt afectat rău în familie.
Mulțumesc pentru raspuns.
Nu pentru scopul de renovare ci pentru azil.In contact scrie că ei va renova și facă așa cum este bine pentru scopul lui.
In contract nu era trecut că nu plătește chirie dar va repeta clădirea în schimbul chiriei,acesta este numai prin înțeles între noi doi.
Acest contract era făcut în anul 2004 între ce doi.Nu am fost la notar.
Contract
sarazoltan
Buna ziua.
Am o intrebare: am dat un teren si o cladire pentru o asociatie prin contract de inchiriere. Pana acum nu au facut nimic, nu au reperat si ce au ... (vezi toată discuția)
Reparatii acoperis
pionel
In blocul in care m-am mutat acum 9 luni avem urmatoarea situatie: la ultimul etaj exista o uscatorie care a fost inchiriata de catre un vecin. In schimbul ... (vezi toată discuția)