avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale formulare noi la ORC?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

formulare noi la ORC?

In Monitorul Oficial nr. 122 din 8 februarie 2006 a fost publicat Ordinul minstrului justitiei nr. 455/2006 pentru aprobarea modelului cererii de inregistrare in registrul comertului si al declaratiilor pe propria raspundere privind autorizarea functionarii.(sursa: www.juridice.ro)
stie cineva care este continutul acestui ordin?
si de cand se aplica noile formulare?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 13:32, 22 Februarie 2006
vechile formulare vor fi folosite pana in momentul epuizarii stocului disponibil
vechile formulare vor fi folosite pana in momentul epuizarii stocului disponibil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie ssm misu1972 misu1972 Buna ziua, o societate de constructii trebuie sa aiba autorizatie de functionare din punct de vedere al securitatii si sanatii in munca ? Procedura spune la ... (vezi toată discuția)
Autorizare itm Etasty Etasty Buna ziua, Suntem un SRL nou infiintat in baza Legii 359 I 2004 si, conform Legii 319/2006, autorizarea ssm este realizata in momentul inregistrarii la ... (vezi toată discuția)
Este necesara o autorizare ssm pentru activiatatea : 4322 lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat Florin.N Florin.N Buna seara, As fi interesat sa stiu daca este obligatorie autorizarea ssm a unei societati care are ca obiect de activitate cod caen 4322. Sau putem sa ne ... (vezi toată discuția)