Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer personal contractual pe functie similara dar cu incadrare publica

Transferul unei persoane angajate ca si personal contractual la o institutie de invatamint superior, se poate face pe o functie similara din administratia publica locala in conditiile in care functia similara,/echivalenta, este functie , publica. ? Cum s-ar putea realiza acest transfer?

Alte discuții în legătură

Transfer personal contractual andradia andradia O persoana angajata ca si personal contractual la o institutie de invatamint se poate transfera la o institutie din administratia publica locala? (vezi toată discuția)
Transfer personal contractual Eu1977 Eu1977 Un angajat al unei institutii publice pe un post contractual se poate transfera la o alta institutie publica pe un post contractual echivalent? (vezi toată discuția)
Transfer in interes de serviciu LIANANICOLE LIANANICOLE Am ocupat , prin concurs, o functie de consilier superior pe perioada determinata. Titularul postului a facut cerere de transfer in alt judet. Ce ... (vezi toată discuția)