Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatia de functionare

Am fost la doua primarii pentru viza autorizatiei de functionare pentru doua puncte de lucru. La una din primarii am aachitat taxa de viza iar la celalat am primit raspunsul ca de anul acesta nu mai am nevoie de autorizatie de la primarie doar de cele de la fitosanitare , seminte si DSV ( am fitofarmacie), ca in codul fiscal nu e prevazut. Care e adevarat?

Alte discuții în legătură

Cod caen business de aranjamente florale Seena Seena Buna ziua! As dori sa incep un business de aranjamente florale care contint in pachet si o sticla de vin. De ce cod CAEN sau acte as avea nevoie pt asta? ... (vezi toată discuția)
Vanzare furaje în chioscuri somial somial Bună ziua. Am un magazin de furaje animale și o fitofarmacie (întreprindere individuala),ambele în aceeași locație . As vrea sa îmi cumpăr un chioșc ... (vezi toată discuția)
Autorizare punct de lucru la primaria sectorului 5 costy_ony costy_ony Buna ziua, Stie cineva care sunt pasii necesari autorizarii unui punt de lucru la primaria sectorului 5? Am depus la registrul comertului si vreau sa depun ... (vezi toată discuția)