avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare cu art pentru somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare cu art pentru somaj

Buna ziua. Am un salariat care va inceta activitatea la data de 22.01.2018 cu articolul pentru somaj...deoarece inchid firma. Intrebarea mea este in perioada de preaviz , ii pot da si restul de zile de concediu neefectuat? sau perioada concediului i se va acorda inainte de efectuarea preavizului? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: delia2007 , utilizator 12:00, 15 Ianuarie 2018
Mentionez ca in perioada preavizului sta acasa, nu vine la serviciu ...deoarece firma nu mai are activitate.
Pe perioada preavizului, salariatul beneficiaza de toate drepturile si obligatiile prevazute in CIM. Deci poate beneficia si de concediul de odihna neefectuat.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 65 1 concediu de odihna noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs in cazul in care un salariat este in preaviz dar mai are si concediu de odihna neluat. Con de odihna ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta si pe mine? adrian_huned adrian_huned Am lucrat la o firma aflata actualmente in insolventa, am primit astazi decizia de preaviz din 03.08.2009 prin care sunt anuntat ca incepand de ieri 03.08.2009 ... (vezi toată discuția)
Concediere si concediul de odihna Mircea1990 Mircea1990 Buna ziua! Sa presupunem ca o firma cu profil de activitate in constructii concediaza unul din angajatii ei pentru motive care nu tin de persoana ... (vezi toată discuția)