avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... drept penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

drept penal

poate cineva sa ma ajute in rezolvarea unei spete?

Un cetatean spaniol se afla pe o nava portugheza, in Marea Neagra, mai exact in marea libera.Acesta eset lovit de catre un cetatean turc cu o vasla si cade in mare, reuseste sa innoate pana la malul Bulgariei, de aici este luat de o ambulanta si transportat la o clinica din Austria unde moare datorita unui tratament medical necorespunzator.
legea carui stat se aplica ? de ce?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 14:53, 17 Octombrie 2009
@claudiu.sorin: =D>=D>=D>
Codul BULGAR!=D>=D>=D>
Interesant ar fi fost,ca in aceasta poveste cu iz de telenovela,soferul ambulantei care transporta victima din Bulgaria in Austria sa fi avut un accident de circulatie cu un automobil condus de uncetatean grec, din culpa comuna, pe "no man`s land",dupa iesirea din Ungaria.
Sper ca nu am omis nicio tara de pe prezumtivul traseu.
Daca autorii ar fi fost de origine roma,in mod sigur,culpa ar fi fost stabilita de un "stabor"international.
Eu consider ca problemele reale sunt cele care intereseaza acest site si ca datoria principala a consultantilor sai,oameni de isprava,care isi" jertfesc" mult din timpul liber, este sa ii ajute in primul rand pe cei aflati in stare de nevoie si nu sa raspunda diferitelor aberatii de acest gen.
Imi cer scuze anticipat,daca am jignit pe cineva,exprimandu-mi un punct de vedere,consider eu,pertinent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari drept penal!!!! maite21 maite21 Va rog, sa-mi oferiti un raspuns la urmatoarele intrebari: 1.Daca infractiunea este comisa in sediul ambasadei Romaniei din Franta, legea penala romana e ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii penale ContSters371700 ContSters371700 Buna! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu aceasta speta? O persoană având cetăţenie ucraineană comite o infracţiune de omor, pe când se afla la ... (vezi toată discuția)
Problema '' cu nasterea '' ContSters205490 ContSters205490 VA propun urmatoarea problema : >> Doamna '' Ada '' cetatean roman pleaca intr -o croaziera . Doamna '' Ada '' urmeaza ... (vezi toată discuția)