avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construcție pe linia de hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construcție pe linia de hotar

Buna.Am in proprietate o casa construită in 1976.Atunci m-au obligat sa fac construcția pe linia de hotar.In prelungirea casei sunt dependințele.Intr-adevăr nu am jgheab scurgere apa pe ele.Si daca il pun,ploaia adunata curge la vecin.Azi m-a amenințat cu darea in judecată daca nu mut clădirea cu juma m in interior.E Vb de o clădire din cărămida,construită in continuarea casei.Nu am cum sa o mut.Ar trebui sa mut si casa?E o casa cu 2 etaje,construită conform legii de atunci,cu dependințe cu tot.Ce se poate face,in ma legal?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 08:36, 19 Ianuarie 2018
Ce se poate face in mod legal ? Atunci cand veti primi cererea de chemare in judecata va trebui sa formulati/intocmiti un raspuns la cererea de chemare in judecata, intemeiat in fapt si in drept, pentru a obtine respingerea cererii reclamantului. Acest raspuns il puteti formula singur sau apeland la ajutorul unui avocat. Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt dat în judecată de vecinul meu din cauza unei construcții. poate obține despăgubiri dacă acea construcție a fost făcută cu autorizație? MihaelaPetruta MihaelaPetruta Stau la parter iar Vecinul meu de deasupra de la etajul 1 m a dat in judecată cum ca din cauza acoperișului balconului meu, construit cu autorizație de ... (vezi toată discuția)
Competența teritorialã adriana7 adriana7 Buna ziua. Am domiciliul in Bucuresti si sunt totodata proprietar al unei garsoniere in Sinaia( judet Prahova). Aceasta este situata la etajul 1 al unei case ... (vezi toată discuția)
Taxare servitute luticus luticus Un vecin si-a construit o anexa cu zidul pe hotar si 60 cm streasana deasupra terenului meu unde se scurge si apa de ploaie dar ma rau e faptul ca intre ... (vezi toată discuția)