avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ce institutie a inlocuit Agentia Romana de Dezvoltare?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ce institutie a inlocuit Agentia Romana de Dezvoltare?

Ce institutie a inlocuit Agentia Romana de Dezvoltare, in legatura cu atributiile acesteia privind Legea 110/1992
Cel mai recent răspuns: Ionut Popa , utilizator 10:44, 23 Ianuarie 2018
Multumesc. Reamintesc ca atributiile Agentiei Romane de Dezvoltare care ma intereseaza sunt conform legea 110/1992 " Am onoarea de a va face cunoscut ca oficiul desemnat de Guvernul Romaniei, pentru a sprijini nationalii si societatile Statelor Unite in conformitate cu aceasta scrisoare, este Agentia Romana de Dezvoltare."

Deci imediat relevant este "Conform HG 382/2000: privind reorganizarea Agenției Naționale pentru Dezvoltare Regională:
Articolul 2 alin (1) Agenţia Naţionala pentru Dezvoltare Regionala dobândeşte drepturile şi preia obligaţiile Agenţiei Române de Dezvoltare şi ale Agenţiei Naţionale pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, care îşi încetează activitatea."

Desigur sunt interesat si de orice institutii sunt abilitate in paralel cu aceleasi atributii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.ce autoritate se ocupa de aplicarea legii7/2023 si ... simonarosu90 simonarosu90 Buna ziua.Ce autorotate se ocupa de aplicarea legii7/2023 si catre ce institutie trebuie sa ma adresez pt beneficii? (vezi toată discuția)
Semnatura fisa de post adrianna100 adrianna100 Pentru a se taia un spor, se scoate atributia din fisa de post, dar atributia ramane valabila si obligatorie! Sa semnez fisa de post? (vezi toată discuția)
Legea 255/2010 etoma etoma In LEGEA nr. 255 din 14 decembrie 2010 (*actualizată*) privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de ... (vezi toată discuția)