avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Unde fugim de alegerile astea?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Unde fugim de alegerile astea?

Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania?
La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe Adrian Nastase bun, pe Nati Meir o alegere mai reusita decat Base, sa ma rog sa cada Elena ( numele acesta o fi predestinat?)...
Daca votam e rau, daca nu votam e rau...
Credeam ca noi suntem generatia de sacrificiu, cei care eram mici la revolutie, dar a urmat ca copiii nostrii sa fie generatia de sacrificiu, sau copiii lor, nu mai stiu, toti suntem carne de tun.
Unde fugim de alegerile astea?
Cel mai recent răspuns: marius cioca , utilizator 18:52, 21 Octombrie 2009
MIHAI GRIGORE a scris:

Si a nu se uita un aspect : in Romania au fost numai presedinti al caror nume se termina in ESCU!Deci sansele din acest punct de vedere le au : Basescu , Antonescu si ...Oprescu!:D


He he, asa ma gandeam si eu, "escu" rules:)
adutescu a scris:

MIHAI GRIGORE a scris:

Si a nu se uita un aspect : in Romania au fost numai presedinti al caror nume se termina in ESCU!Deci sansele din acest punct de vedere le au : Basescu , Antonescu si ...Oprescu!:D


He he, asa ma gandeam si eu, "escu" rules:)

Din contră, eu cred că ni s-au epuizat cele 3 încercări pe care le-am avut cu "Escu" de a găsi un preşedinte bun pentru ţara asta. E cazul să trecem la alte terminaţii, poate va avea o finalitate mai fericită :)
Ultima modificare: Luni, 19 Octombrie 2009
ContSters67724, utilizator
alexgrigoriu a scris:

in ce priveste candidatii, cred ca dl. Antonescu are sanse reale sa il invinga pe dl. Basescu in turul doi, cu conditia sa ajunga in turul doi, ceea ce cred ca este destul de improbabil intrucat in turul doi cred ca va ajunge dl.Geoana, care nu cred sa il poata invinge pe dl. Basescu.


In turul doi va merge, daca procentul de prezentare la vot va fi mic, reprezentatul UDMR. Etnicii maghiari cu siguranta vor merge in procent de aproape 100% mai ales ca vor avea pt prima data un reprezentat la presedentie. Iar cum romanii sunt... asa cum sunt...
Eu unul ma voi prezenta la vot ... Si va recomand si voua sa mergeti sa votati!!! Si eu am spus dupa ultimele alegeri ca nu voi mai vota niciodata, pentru ca sunt scarbit de tot ceea ce inseamna politic. Dar lor le convine sa nu ne prezentam, pentru ca asa partidul care detine puterea in perioada alegerilor, vor avea o misiunea mai usoara sa fraudeze alegerile... Asa ca diferenta o putem face doar noi!
Peruschi a scris:

... pentru ca sunt scarbit de tot ceea ce inseamna politic.

Am o solutie pentru asta
M- am saturat de atatea scandaluri politice.
Vreau un conducator preaiubit : BasescuTraian ; si un singur partid curat ca lacrima( PDL).
Vreau sa dispara toti mogulii cu televiziunile lor cu tot ! O singura televiziune sa ramana( scap si de cablu).
Vreau sa dispara toti oamenii de afaceri cu exceptia celor « afiliati PDL » - singurii care au afaceri cinstite !
Vreau o veche si minunata Romanie : Romania epocii de aur !
PS Culmea : era o Romanie a bunului simt si asta ma face sa ma infoior !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)
Cine o sa fie noul presedinte al partidului national liberal Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca actualul presedinte al PNL nu a ajuns presedintele Romaniei , si in turul II al alegerilor prezidentiale s-a aliat cu Mircea Geoana si PSD , este ... (vezi toată discuția)