avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Neclaritate exprimare articol lege
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Neclaritate exprimare articol lege

Buna ziua, recent in M.O. (Parte 1, nr 83bis/29.01.2018 ) a fost publicata Hotarare de Guvern pentru aprobarea normelor metodologicede de aplicare a legii 295/2004 (arme si munitii).
[ link extern ] ==
Nu imi este clar punctul A din articolul 93 (pag 32-33).
Acesta afirma ca activitatea de airsoft/paintball este permisa daca: cit."exista acordul autoritatii publice locale cu privirea la desfasurarea activitatii, daca activitatea se desfasoara pe proprietatea publica sau privata a acesteia:"
Nu inteleg acest "proprietatea privata a acesteia": ex. daca detin o proprietate si doresc sa desfasor un eveniment recreativ de airsoft, sa zicem cu prietenii mei, trebuie sa obtin acordul autoritatiilor locare?
De asemena, in lege nu este specificat pe baza a ce se obtine acest "acord". Probabil va fi la alegerea fiecarei administratiei sa aleaga criterile prin care sa-si dea acordul respectiv?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
thedidaco, utilizator

Alte discuții în legătură

Arme cu aer comprimat ContSters223863 ContSters223863 am cumparat in Italia(unde locuiesc)un pistol cu aer comprimat marca Walther CP99 cal 4.5 mm.Aici armele cu aer comprimat le poti cumpara doar cu cartea de ... (vezi toată discuția)
Transport/detinere arme airsoft aer comprimat (co2) Towelie Towelie Buna ziua, Doresc sa procur o arma de airsoft pe baza de aer comprimat (CO2), cal 6mm BB. Avand in vedere ca legea este destul de neclara in privinta ... (vezi toată discuția)
Uzul de arma neletala-legea armelor si munitiilor 2011 Utilizator_Arma_NEletala Utilizator_Arma_NEletala Buna ziua, sunt un detinator de arma neletala ( pistol cu bile de cauciuc ) procurat legal. Am citit legea armelor si munitiilor din 2011 si am cateva ... (vezi toată discuția)