avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Retragere dosar facultate.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Retragere dosar facultate.

As dori sa imi retrag dosarul de la facultatea la care m-am inscris. Eu dupa ce mi-am depus dosarul nu m-am mai dus la facultate(din cauza unor probleme familiale). As dori sa stiu daca trebuie sa platesc ceva, sau daca am pierdut un an bugetat in cazul in care eu am fost admis pe loc de buget dar nu am semnat contractul de studiu si nici nu m-am prezentat la vreun curs.

Sper ca am gasit forumul corect :)

Cel mai recent răspuns: Madici , utilizator 16:12, 20 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos. :)

Bună ziua, am și eu o problemă dacă mă puteți ajuta, m-am înscris la universitatea din Pitești în 2015 la buget,din probleme familiare nu am putut continua anul 2 pt că am fost trecută la cu taxă nu m-am prezentat în anul 2 nici o zi ,iar acum m-am trezit că am fost dată în judecată că am de plătit 2700 Ron taxă de școlarizare nu am făcut nici o cerere de înscriere în anul 2 și mi-am retras și documentele ,dar nu la începutul anului școlar.Credeti că mai pot face ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nesemnarea contractului de studii radu9104 radu9104 Daca m-am inscris la masterat si am fost admis la buget dar nu am semnat contractul de studii si nu am fost prezent la niciun curs din cadrul facultatii pierd ... (vezi toată discuția)
Nelamurire inscriere la a doua facultate costi_f2000 costi_f2000 Buna ziua, In prezent sunt student la Facultatea de Drept in anul I, la buget, fiind admis in sesiunea iulie 2019. Acum, in sesiunea iulie 2020 doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
Facultate - retragere dosar ionescuradu ionescuradu Buna ziua. Anul trecut m-am inscris la o facultate din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti la cursuri cu taxa , pentru care am semnat un contract de ... (vezi toată discuția)