avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Monografie ptr azil batrani pe ong
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Monografie ptr azil batrani pe ong

Buna ziua. Ma intereseaza unde pot gasi o monografie ptr azil batrani? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: marginean meda , utilizator 16:38, 8 Februarie 2018
Nu cred ca veti gasi si va trebui sa adaptati partea de achizitii cu cea de alimentatie si cu cea d plati si cu cea de salarii, cu cea de lucru cu conul bancar. Poate veti avea si inregistrarile de venituri din donatii si sponsorizari secifica ong si poate si ceva bani de la stat. In afara celor specifce ong, celelalte le puteti lua de la contabilitatea firmelor.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituirea unui ong tony_anca tony_anca Buna seara, va rog sa ma sfatuiti cum sa fac un ONG non profit pentru un club sportiv karate copii.Ce inregistrari se fac?cum se remunereaza instructorul?Ce ... (vezi toată discuția)
Infintare ong terorista2012 terorista2012 Suntem trei persoane care vrem sa infintam un ONG care are ca si scop construirea unui azil de batrani,azil care sa aiba si un magazin de desfacere unde sa ... (vezi toată discuția)
Activitatea unui ong, de azil de bătrâni. SP1DEC SP1DEC Buna ziua, In ceea ce priveste activitatea unui ONG, de azil de batrani, este sau nu platitor de impozit pe profit si TVA pe partea de incasari de la ... (vezi toată discuția)