avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare permis

Pentru conducere sub influenta alcoolului m-i s-a luat permisul la 2 noiembrie 2016.am avut procesul pe 31 ianuarie,am primit 10 luni cu executare suspendat si 2 ani sub supraveghere.Nu scrie nimic despre permis.Am citit un caz similar si am vazut la radpunsul avocatului ca poate sa isi ridice permisul.Pot si eu sa-mi recuperez?
Multumesc anticipat.
Daca ati fost condamnat la 10 luni inchisoare, cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, permisul se anuleaza.
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am fost condamnat la 1 an și 6 luni cu suspendare pentru ... Liviu Ciprian Liviu Ciprian Dacă am fost condamnat la 1 an și 6 luni cu suspendare pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolui mi se anulează și permisul deconducere??? ... (vezi toată discuția)
Permis anulat, redobandire eu_craciun eu_craciun Buna ziua, fratelui meu i-a fost anulat permisul de conducere prin noiembrie 2012 iar in data de 15.05.2013 s-a pronuntat sentinta prin care il condamna la 5 ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu permisul in urma unei condamnari cu suspendare? DanaRadu82 DanaRadu82 Buna ziua, in urma unei hotarari judecatoresti de condamnare la inchisoare de 1 an de zile cu suspendare in urma conducerii unui autivehicol cu a alcoolemie ... (vezi toată discuția)