avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... care sunt etapele recepției unei case construite
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

care sunt etapele recepției unei case construite

Imi puteți spune vă rog care sunt etapele recepției unei case construite la roșu (pereți , acoperiș cu tablă, fără geamuri și fără izolație) ? Izolația este obligatorie pentru recepție ?

Alte discuții în legătură

Ma obliga sa fac declaratie de impunere inaintea intabularii cladirii furgim furgim Buna ziua M-au anuntat de la primarie ca trebuie sa fac declaratia de impunere pentru o cladire la care tocmai i-am pus acoperisul si lucrez la finisaje. Nu ... (vezi toată discuția)
Impozitul anual dalylasimona dalylasimona sunt persoana fizica si am imobil in care locyuiesc 2,m-ai trebuie sa depun la financiar aceea declaratie?plus de asta acum cativa ani am cumparata o casa ... (vezi toată discuția)
Impozit casa neterminata nicol_68 nicol_68 Buna ziua,am o casa P+E,in constructie ,respectiv zidarie,plansee,acoperis cu invelitoare de tabla,nelocuita.Autorizatia de constructie este expirata.Trebuie ... (vezi toată discuția)