avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Număr de identificare șasiu (VIN) greșit pe brief
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Număr de identificare șasiu (VIN) greșit pe brief

Am achiziționat o mașină din străinătate și prin întâmplare am observat ca un caracter din numărul de șasiu e greșit în sensul că în loc de S e scris 5. Oare ce de făcut în cazul acesta pt efectuarea RAR și înmatriculare?
Cel mai recent răspuns: Xplorer87 , utilizator 08:31, 2 Martie 2018
Inspectorii RAR urmeaza sa verifice caracterul sa se pronunte daca este vorba despre uzura ,
rugina,lovire accidentala,daca se impune repansonare cu modificare si completarea CIV si baza proprie de date

ynocentta a scris:

Inspectorii RAR urmeaza sa verifice caracterul sa se pronunte daca este vorba despre uzura ,
rugina,lovire accidentala,daca se impune repansonare cu modificare si completarea CIV si baza proprie de date

Mulțumesc pt răspuns! Însă, dacă intr-adevăr se dovedește că eroarea există, in sensul că pe brief s-a tipărit caracterul în mod eronat, se poate efectua repansonarea și completarea CIV?
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
Xplorer87, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serie sasiu ruginita, nu se vede nagyjudith nagyjudith Am achizitionat un smart. La omologarea de la RAR, s/a constatat ca locul unde este poansonata seria de sasiu este ruginit, nu se poate citi. Seria mai apare ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un aututurism inmatriculat romania in luna iulie ... draghici_mariusc draghici_mariusc Am cumparat un aututurism inmatriculat Romania in luna Iulie 2020,in care, in actele masinii este trecuta o alta putere a motorului decat cea reala,fiind ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)