avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plătim curentul la dezvoltator, iar acesta ne ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plătim curentul la dezvoltator, iar acesta ne amenință cu debranșarea dacă nu vrem să achităm și pierderile. Cum putem opri această ilegalitate?

buna seara,
locuiesc intr-un cartier rezidential si toate casele sunt bransate la un transformator, apartinand celui ce a construit cartierul. Urmeaza sa fim preluati de CEZ, insa momentan nu avem niciun contract cu nimeni, dar platim celui ce are transformatorul, fara sa primim vreo dovada a platii....acum se pune problema unor pierderi de energie electrica si ni s-a impus sa platim in plus 300 lei de fiecare ca altfel ne debransaza. Ce ma sfatuiti sa fac?eu nu sunt de acord sa platesc aceasta suma . Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Tocmai ati afirmat ca s-au depus documentele pt a fi preluati de CEZ..Revin si va zic..N-aveti ce face pana atunci nici cu instanta si nici cu altceva,Dar poate dura mult timp si atunci v-am sugerat solutia tehnica a contorului pasant sa nu mai platiti degeaba in plus
Contorul de energie general este vizibil? Dvs aveti contor la locuinta? Daca da, puteti insuma consumurile tuturor locatarilor mutati si sa comparati cu contorul general, puteti afla daca sunt diferente semnificative. Dezvoltatorii nu sunt zei locali, care va dau voie sau nu sa aveti conditii minime de trai in locuintele vandute chiar de ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de energie curent electric amuri amuri Buna ziua! Sunt o societate comerciala care are mai multi chiriasi. Pentru fiecare chirias exista montat un contor pasant de citire a consumului. Unul ... (vezi toată discuția)
Facturare curent electric pentru firma prin contor pasant dragosm90 dragosm90 Buna ziua, Detin un spatiu comercial la demisolul casei unde locuiesc si as vrea sa il dau in chirie unei firme. Am auzit ca se poate pune un contor ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dezvoltatorul imobiliar valentinpit valentinpit buna ziua. de aproximativ o luna m-am mutat intr.un bloc nou. Toate bune si frumoase pana cand dezvoltatorul a inceput sa ne ceara banii pe contorul de gaze ... (vezi toată discuția)