avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Corupere de minori

Am o relatie stabila cu un baiat de 16 ani, de vreo 7 luni, (eu fiind tot baiat,20 de ani), ne intelegem foarte bine si toate au fost la locul lor pana au aflat parintii lor de noi. Se considera coruptie de minori? parintii lui au ce sa-mi faca legal ? Mentionez ca tot ce este intre noi e de comun acord si el este foarte matur psihic si social pentru varsta lui:)

Si as mai vrea sa va intreb ce drepturi de a alege unde vrea sa locuiasca are el din moment ce parintii lui il trateaza oribil acum?
Am omis orientarea sexuala a celor doi tineri :)

Asa este , aveti perfecta dreptate , de casatorit nu se pune problema:)

Deci nicio infractiune de seductie nu e incidenta.;)
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
El ar vrea sa se mute cu tine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? armandonfs armandonfs Sunt confuz si as dori niste raspunsuri, am 21 de ani iar prietena mea 17 proaspat impliniti,intretinusem relati sexuale iar parinti ei nu sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)
Nu cred ca corupere de minori inseamna neaparat sex, de exemplu ... petrunica petrunica Nu cred ca corupere de minori inseamna neaparat sex, de exemplu cand il convingi pe un minor sa fure ca nu primeste pedeapsa, sau sa faca orice alte ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor !! Deni26 Deni26 Am 17 ani si 8 luni, iar parintii mei nu sunt de acord cu prietenul meu, el are 20 . Ne ameninta mereu cu politia . Acum am ramas insarcinata . Daca vor merge ... (vezi toată discuția)