avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 contracte de munca pe 8 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 contracte de munca pe 8 ore

Ce i se poate întâmpla unui asistent personal al bolnavului care este de fapt angajatul primăriei, în momentul în care este depistat cu încă un contract de munca pe 8 ore la un magazin? Vreau sa știu concret dacă pot avea probleme, dacă încalc legea și dacă pot pierde salariul de asistent personal ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:20, 11 Martie 2018
Ca sa fiu mai explicita , eu stau cu bolnavul de la ora 7 dimineață la 15:00. De la ora 16:00 , ar trebui sa fiu la magazin pana la ora 22:00. De luni pana vineri. Iar o zi din weekend (în care sa fiu liber ca asistent personal) voi sta la.magazin full time de la 10:00 la 22:00 . În așa fel eu îmi voi face orele de munca pt ambele locuri de munca . Credeți ca ar fi in regula așa?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este în regula ca program, dar la magazin nu se respecta prevederile legale privind munca în zilele de repaus saptamanal.
Și Cum mă sfatuÎți sa mi fac programul ca sa fie în regula pt ambele locuri de munca ?
Potrivit legii, repausul săptămânal este de 48 de ore consecutive.
Aadar, programul trebuie făcut astfel încât sa aveți un astfel de repaus saptamanal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

48 de ore libere consecutiv marinica71 marinica71 lucrez in asistenta sociala iar programul de lucru este de 12 cu 36 .de cateva zile am fost instiintati de cei de la itm ca trebuie sa ne schimbam programul ... (vezi toată discuția)
Program de lucru, zile libere consecutive și ore de noapte aba1011 aba1011 Bună seara din nou, Mă adresez la dvs cu o nouă problemă și înainte să discut cu angajatorul sau să fac vreo reclamație la ITM vreau să fiu sigur ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. În cadrul unei firme cu activitate principală 5610-restaurante, ... ani_burian ani_burian Buna ziua. În cadrul unei firme cu activitate principală 5610-Restaurante, se lucrează de Luni-Duminică, programul de lucru este între orele ... (vezi toată discuția)