avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Va convinge campania electorala?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Va convinge campania electorala?

Cat de mult conteaza campania electorala?
Exista nehotarati care se uita la un spot electoral si care pot fi ridicati in duminica alegerilor de pe canapea pt. a merge la vot?
Cineva poate sta la semafor si ridicand privirea la un banner cu un candidat poate fi convins sa il voteze?
Cine se uita la televizor la emisiunile electorale?
Oare o sacosa cu faina si ulei mai inseamna ceva? Sau n-a insemnat niciodata? Sau batranica plina de recunostinta nu uita ca are sapca de la Partidul...? Ceilalti nu i-au dat nimic...
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:52, 27 Octombrie 2009

1) =D>Va felicit ca acordati "prostimii" creditul pe care si eu sunt de acord ca- l merita. Totusi nu vad de ce trebuie sa trecem in extrema cealalta. Tot timpul trebuie sa negam o categorie intreaga?

eu nu am trecut in nici o extrema , dar eu ii consider periculosi ptr societate pe acei oameni din ,, rasa pura " a intelectualilor

si decat s-ar chinui sa explice cat sunt ei de intelectuali si sa ne invete ce inseamna socialism sau capitalism as vrea sa vad mai bine macar 10 solutii pe care le d-au acesti oameni pentru a face ceva in tara asta , dar ceva concret ca de filozofie sunt satul



Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2009
ContSters89128, utilizator
ricu a scris:

eu nu am trecut in nici o extrema , dar eu ii consider periculosi ptr societate pe acei oameni din ,, rasa pura " a intelectualilor

Era vorba de vot. Pt vot nr. lor este nesemnificativ. Influenta lor asupra marei mase de oameni este mica. Pericolul exista totusi daca acestia se alatura unei puteri autoritare si deasemenea prin faptul ca bulverseaza mintile celorlalti intelecutali care nu reusesc sa contracareze.
@marius cioca si @ricu
=D> Felicitari pentru calitatea dialogului, calitatea ideilor.
Citesc ce ati scris cu foarte, foarte mare interes si mi-as dori ca acest dialog sa continue.
Daca as putea l-as filma si l-as difuza. Foarte multi oameni s-ar regasi in aceste idei.
Un dialog extrem de util si de educativ. Scurt si la obiect, fara divagatii inutile.
Bravo, domnilor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)
Votul, intre utopia doctrinara si interesul real al votantului elga50 elga50 Ce luam in considerare cand votam, daca votam? Doctrina utopica, imaginea liderilor de partid, interesul nostru individual sau ce altceva? (vezi toată discuția)
Ati fost sau nu la vot ? freeanifer freeanifer Hai sa incercam un exercitiu . Daca moderatorii cred ca e inutil pot sterge acest topic. As dori ca utilizatorii sa raspunda in cadrul acestui topic numai ... (vezi toată discuția)