Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concurs pe post - concediu de crestere a copilului

Buna ziua, as vrea sa ma interesez daca pot sa ma inscriu pentru un concurspe post in timp ce ma aflu in concediu de crestere a copilului. Daca voi obtine acel post vreau sa ma intorc in CCC fara sa pierd dreptul pentru indemnizatie. Firma angajatoare ar fi de acord dar nu stiu care sunt posibilitatile legale in acest sens. Se poate suspenda direct contractul dupa concurs?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 15 Martie 2018
Puteti participa la concurs, in caz de admitere, se va suspenda imediat c.i.m. la cererea dvs.
Eu eram interesata daca pot sa raman in continuare in concediu de cresterea copilului. Se poate suspenda noul contract de munca imediat dupa admitere si continua CCC?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reiterez : in caz de admitere, se va suspenda imediat c.i.m. la cererea dvs.
Ce se întâmplă daca angajatorul nu a depus la anaf contribuțiile sociale. Este pasibil de pedeapsa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul este pasibil de aplicarea unor sanctiuni contraventionale, in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea suspendarii contractului de munca dupa concediu de maternitate ymunteanu ymunteanu buna ziua, am fost in concediu de maternitate ptr cresterea copilului pana la data de 27 martie 2012, iar incetarea suspendarii CIM a fost facuta pe ... (vezi toată discuția)
Ce il obliga legea pe angajator daca sunt insarcinata? oana_caty oana_caty Buna ziua! Ma aflu in concediu de crestere copil pana in martie 2019 si am anuntat angajatorul ca sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in iunie 2019 dar mi-a ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul ccc EmiliaIoana EmiliaIoana Buna ziua. Sunt in concediu de crestere al copilului pana in octombrie 2015 (am optat pentru 2 ani). Mi-am gasit alt loc de munca si as dori sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)