avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Despre somaj
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Despre somaj

Buna ziua stiu ca daca ai 5ani vechime primesc 9luni somaj, iar ei ma pacalesc ca nu am 5ani , imi spun ca am 5ani fara 3sapt. Eu am de fapt 5ani si 3sapt si as dori sa le fac o reclamatie pentru ca nu mi-au calculat bine vechimea. Cui trebuie sa ma adresez?
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:18, 19 Martie 2018
Adresati va plangerea la INPS si cereti recalcularea anilor lucrati. Posibil ca aveti perioade fara contract de munca si de aceea INPS v a calculat 5 ani fara 3 saptamani.
Va puteti adresa si unui consulente di lavoro" care poate verifica documentele pe care le dețineți privind vechimea in munca.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj in italia ralucaandreea ralucaandreea buna ziua eu am lucrat in anul 2008 2 luni in italia pe numele de fata apoi in anul 2010 2011 am lucrat pe alt nume pentru ca mam casatorit miam bagat actele ... (vezi toată discuția)
Avocatnet italia: reforma fornero. este justă sau injustă decizia conducerii în cazul meu? NibiruGabi NibiruGabi Am fost angajat cu un numar de 7 contracte determinate (prin agentie), la o fabrica de mobila (prov. Friuli-Venetia-Giulia) in perioada, 07.aprilie.2015 si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, numele meu este dumitrescu viorica, din ramnicu vacea, ... vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua, Numele meu este Dumitrescu Viorica, din Ramnicu Vacea, 64 ani si 4 luni, pensionara. As dori o informatie referitoare la pensia pentru anii ... (vezi toată discuția)