avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Bună ziua,
In perioada decembrie2015 - noiembrie 2017 am fost in concediu creștere copil. În august 2017 am rămas însărcinată cu al doilea copil , urmând să nasc în aprilie 2018. Cand am terminat concediul angajatorul mi a spus că locul în care lucram a fost închis și astfel mi a făcut încheiere. La jumătatea lui noiembrie m am angajat cu 2h la alta firma unde am lucrat doar 2 luni.
Ce acte trebuie să depun pt indemnizatie daca eu acum nu lucrez nicăieri? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizație pt. cresterea copilului S12345 S12345 Bună ziua lucrez din noiembrie2017 acum în aprilie trebuie să îmi iau concediu fără plata timp de trei luni si dupa trei luni revin inapoi la servici dar ... (vezi toată discuția)
Indemnizație concediu creștere copil Apaxil Apaxil Buna ziua, a-și dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizație concediu creștere copil in cazul in care am fost angajata pe 2 ore din 2015 pana in Aprilie ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)