avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Constitutia Romaniei
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Constitutia Romaniei

Va salut,doresc sa mi se explice cum anume se interpreteaza o trimitere la o alege anume,spre exemplu legea nrx/1993,ma intereseaza cum anume se "citeste" constitutia la o asemenea trimitere,avand in vedere ca daca scriu Constitutia Romaniei monitorul oficial pe google primesc asta [ link extern ]
Si nu am idee ce sa fac cu informatia asta,vad diferite "constitutii" din diferiti ani,care e cea actuala?care se aplica?cum se interpreteaza o trimitere a unei legi(se gaseste intr-o sectiune anume,),daca este vreun ghid la toate intremarile mele pe monitorul oficial ca la prosti de genul:Cum invatam sa citim constitutia pas cu pas.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:09, 20 Martie 2018
Ce anume vreti în concret?

Constituția este legea fundamentală.
Legile, în sens larg, guvernează situatia juridică.

E posibil sa fie necesar sa faceti facultatea de drept ca sa va lămuriți...
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 254/2007 incalcã termenele constituþionale klewos klewos Privind datele celor două acte normative (ordonanţa de urgenţă şi legea de aprobare), ceva nu pare în regulă (a se citi "ceva e curat neconstituţional, ... (vezi toată discuția)
Cerere informatii infiintare pensiune turistica cu fonduri nerambursabile, bugi bugi As dori informatii concrete, oficiale cu privire la posibilitatea infiintarii unei pensiuni turistice in mediul rural din fonduri nerambursabile. Va explic, am ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate cospinel cospinel Pentru o ferma legumicola cu doi asociati persoane fizice ce forma de organizare ar fi mai indicata(srl,pf,snc,etc)? si de ce ? (vezi toată discuția)