Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program de vizita

In momentul in care am hotararea definitiva de incredintare directa a copilului si vreau sa plec din tara definitiv, cum se procedeaza in cazul in care tatal are program de vizita? Ma va da in judecata pentru nerespectarea hatararii? La ce sa ma astept?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:16, 26 Octombrie 2009
Daca doriti sa va stabiliti domiciliul in strainatate (element de identificare al persoanei ce prezinta o continuitate ) va trebuie acordul expres al tatalui (specificat intr-o procura notariala)

Pentru o simpla deplasare , sau o petrecere a timpului limitata in alta tara ,consider ca e suficienta o instiintare, printr-o notificare.
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
trebuie sa-l instiintati pe ex-sotul dvs , cu privire la schimbarea domiciliului minorului .
intrucat dansul a solicitat in instanta stabilirea unui program de vizitare a minorului , va trebui sa-i respectati acest drept .
trimiteti-i o notificare prin care-i aduceti la cunostinta faptul ca minorul va pleca din tara impreuna cu dvs . si transmiteti-i noua adresa de domociliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintat copilul mamei, ea poate iesi din tara cu el fara acordul lui? Saromandus Saromandus Buna seara, As dori sa stiu daca, in urma pronuntarii unei sentinte de divort, este incredintat copilul mamei, aceasta poate sa iasa cu copilul din tara, mai ... (vezi toată discuția)
Orele de vizita(dupa divort) anaida_cristina anaida_cristina Ce se intampla daca nu respect programul de vizita pt ca tatal sa isi vada copilul,stabilit de judecator in urma unui divort.Eu am obtinut custodia copilului ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor niculaucarmen niculaucarmen in urma unui divort, minorul rezultat in urma casatoriei a fost incredintat tatalui intrucat mama este plecata din tara. Mama a solicitat instantei sa i se ... (vezi toată discuția)