avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate arhiva acte - recuperare diploma bacalaureat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

arhiva acte - recuperare diploma bacalaureat

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr.o problema. Daca diploma de bacalaureat a ramas in dosarul de inscriere la facultate in urma cu 15 ani, mai sunt sanse sa o gasesc ? Multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: cristin20 , utilizator 08:21, 30 Martie 2018
Va trebui sa va adresati facultatii unde ati depus dosarul de inscriere in urma cu 15 ani. Posibil sa existe dosarul in arhiva, dar va trebui sa platiti o taxa (poate fi consistenta) pentru cautare in arhiva.
Multumesc mult....am rezolvat! Am gasit persoane deosebite, ....nu se plateste taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)
Facultatea mi-a pierdut diploma de licenta dragosburci dragosburci Am terminat facultatea in1995 si am sustinut lucrarea de licenta in1996.Lucrez in sectorul privat de atunci.Acum cateva saptamani m-am hotarat sa-mi ridic ... (vezi toată discuția)
Arhiva fostei facultati mihai viteazu annalisa91 annalisa91 Buna ziua! As vrea sa aflu si eu unde s-a mutat arhiva fostei Universitati Mihai Viteazu din Craiova. Mentionez caci cu multi ani in urma am fost studenta ... (vezi toată discuția)