avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA la scoatere din evidente creante prescrise
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA la scoatere din evidente creante prescrise

Buna ziua,
lucrez la o firm care aplica TVA la incasare si administratorul a decis scoaterea din evidenta a unei creante neincasate, prescrise. TVA din factura este contabilizat pe contul 4428. La data scoaterii din evidente a creantei, TVA aferent devine exigibil si de declara in declaratia 300?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cont debitor 4428 si cont 231 Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuneti mi va rog daca am cont debitro 4428 acesta se aduna la rand 06 F10 ? si la rand 83 f30? Contrul debitor 231 se trece la rand 02 F10 ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de tva la incasare Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Am o nelamurire legata de aplicarea corecta a TVA-ului la incasare: In primul rand firma despre care vorbesc este persoana impozabila care aplica TVA-ul la ... (vezi toată discuția)
Marfa vanduta catre firme la care s-a pronuntat sentinta de inchidere a procedurii de faliment radu_rus radu_rus am vandut marfa catre o firma la care s-a pronuntat sentinta de inchidere a procedurii de faliment si am inteles ca pot deduce TVA-ul aferent sumei pe care o ... (vezi toată discuția)