avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

litigiu de munca

IBuna ziua,in primul dosar am fost respins din toti cei 15 solicitanti de grupa(a-2-a)iar domnul avocat mi-a transmis ca citez erati pe ultima pagina si probabil judecatorul a uitat sa va dea sentinta.Am deschis alt dosar,iar acum acelasi domn avocat imi spune ca trebuie sa dau o declaratie cum ca renunt la dosar deoarece acesta a mai fost judecat.Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat?Va multumesc frumos si sa aveti o zi faina!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dnul avocat trebuia sa va spuna sa formulati cerere de completare a hotararii judecatoresti.

Sunt posibile doua cereri de renuntare :
- cerere de renuntare la judecata
- cerere de renuntare la drept
Am fost înștiințat că voi plăti o amendă în valoare de 1000 Ron pentru asta.Este normal?Aș vrea și eu ca toți ceilalți să beneficiez de această grupă. Îmi cer mii de scuze că vă deranjez atât dar sunt disperat,am dat până acum peste 1000 de Ron,avocat,expert.Chiar nu se mai poate face ceva,măcar o șansă cat de mică. Vă mulțumesc și încă odată vă rog să mă scuzați pentru insistență. Numai bine.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
sava gabriel, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parerea mea este, ca avocatul DVs. a gresit , un specialist in domeniu ar putea sa va ajuta ,macar cu informatii ,indrumari,aici pe forum.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulati cerere de completare a hotararii conf.art.444NCPC.nu inteleg de ce ati fost amendat cu 1000 ron,care este temeiul legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp se finalizeaza un proces penal si cand o sa mai pot conduce? jozsefbalogh jozsefbalogh ma poate ajuta cineva va rog stiti in cat timp se finalizeaza un proces mentionez ca mi sa suspendat permisul pe baza art 85 conducerea unui autotorism cu ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca sava gabriel sava gabriel SULTANOIU COSTEL dom ales. la Moldoveanu Victoria Reclamant HOITAN CONSTANTIN Reclamant PITIC ADRIAN Reclamant OTOC GHEORGHE Reclamant STANCIU ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala sturzuirina sturzuirina Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am fost data in judecata de un vecin , in acel dosar am formulat si eu o cerere reconventionala .Ulterior , inainte ... (vezi toată discuția)