avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Vreau sa cumpar o masina din Romania
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Vreau sa cumpar o masina din Romania

Cetatean roman cu domiciliul in strainatate, dubla cetatenie, doresc sa cumpar o masina inmatricuata deja in Romania si sa plec cu ea in alta tara din Europa. Eventual sa o las cadou acolo. Este posibil?
Cu respect,

Stel
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 21:32, 11 Aprilie 2018
Da, este posibil. Fie plecati cu masina inmatriculata pe numele vechiului proprietar, fie o inmatriculati pe numele dvs. Cu numere rosii nu puteti iesi din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina inmatriculata in strainatate de cetatean roman cu domiciliu in strainatate gabriela06072002 gabriela06072002 Un membru de familie, plecat din tara de cca 10 ani, cu acte in regula, stabilit in strainatate (casa, loc de munca cu contract, etc) si-a cumparat in urma cu ... (vezi toată discuția)
Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)
Circulatia in ue si in afara ue cu numere de inmatriculare provizorii ines19_06 ines19_06 Buna seara! Sunt cetatean tunisian, student in Iasi cu rezidenta pana in 2013 in Romania. As vrea sa achizitionez un autovehicul din Romania fabricat in anul ... (vezi toată discuția)