Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate si certificat de mostenitor

buna ziua,o intrebare.. sora mea imi solicita titlul de propietate pe care este trecuta si ea pentru a putea vinde niste pamint..eu i.am facut 2 copii legalizate la notar , dar ea vrea originalul . Precizez ca nu am o relatie buna cu dumneaei, ma blesteama, ameninta ,jigneste etc, si daca i l-as da, cu siguranta nu mi l-ar mai inapoia. De asemeni, imi solicita si certificatul de mostenitor....intrebarea mea este, sint obligat prin lege sa i le dau? Cu siguranta nu mi le va mai inapoia... Cum ar trebui sa procedez, multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2018
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:04, 11 Aprilie 2018
Trebuie sa faceti mai intai iesirea din indiviziune pentru a putea ca sora sa vanda din teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu actele de proprietate: pentru dezbaterea succesiunii, intabulare voi avea nevoie de titlul de proprietate teren in original sau in copie legalizata? Vranceanud Vranceanud As avea si eu o intrebare. Bunica mea este propriuetara in indiviziune pe un teren agricol, cf legii 18, si detine o copie legalizata de pe acest titlu de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate elmarian10 elmarian10 Buna seara. Doreasc sa va expun urmatoarea situatie: la decesul parintilor mei am mostenit un teren agricol de 4 hectare impreuna cu cei trei frati ai mei. ... (vezi toată discuția)
Vanzare drept de succesiune pitikudj pitikudj Buna ziua, Va prezint urmatoarea speta.Sunt mostenitor prin certificat de mostenitor a unei cote parte dintr-un teren arabil la care nu s-a facut carte ... (vezi toată discuția)