avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu după demisie.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu după demisie.

Bună ziua.
O sa încerc sa fiu cât mai explicit și sper sa ma lămuriți în aceasta problema, nu as fi apelat dacă de la fostul loc de munca mi s-ar da un stat de plata.
Sunt angajat cu contract de munca nedeterminat din 31.08.2017 cu salariul de baza brut 2425 lei. În februarie anul acesta am avut un medical de 11 zile cod de indemnizație 01. Pentru ca firma nu îmi plătea niciodată salariul la timp am hotărât sa îmi dau demisia după ce mi sa încheiat medicalul.
Perioada de medical a fost de pe 18.02-28.02, iar demisia am depus-o pe 01.03.2018. Menționez ca de când lucrez în firma nu am luat niciodată concediu.
As vrea sa știu care e salariul care mi se cuvine în situația prezentata.
Va mulțumesc. O zi buna.

Alte discuții în legătură

Concediu medical indemnizatie cod 01 Ramonaneky Ramonaneky Buna,Sunt angajata la o firma de 7 luni cu contract de munca pe perioada nedeterminata si cu salarul minim pe economie de 1450 brut plus 20 de tichete de masa ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical buburucea buburucea Buna ziua, Am un angajat cu contract pe perioada nedeterminata, prima zi de lucru fiind 01 August 2015. In luna August a avut un accident de masina si are ... (vezi toată discuția)
Vreau sa știu cum se calculeaza salariul Fori Fori Am muncit pe șantier în perioada 15.10.2015-19.12 2o15;18.02 2016-01 08 2016;deci am aproximativ 8 luni de munca;nu mi-am luat nici o zi de concediu;am ... (vezi toată discuția)