avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am nevoie de ajutor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am nevoie de ajutor

Am achiziționat o cățelușă rasa bichon acum câteva luni, deoarece am avut niște probleme am fost nevoita sa plec o perioada în Germania la munca și al lasat cățelușă în grija unor rude de ale prietenului meu intelegandu-ma cu ei ca o sa le dau bani ca au avut grijă de ea când mă voi întoarce acasă.... Au acceptat atunci ,dar acum când m-am întors au refuzat să mi-o înapoieze ...
Eu le am lasat si carnetul cățeluși crezând că sunt oameni buni, dar acum au trecut și cățelușă pe numele lor...
Ce as putea sa fac sa mi-o iau înapoi?? Va rog ajutați-mă
Cel mai recent răspuns: Mădălina.teodor , utilizator 15:44, 14 Aprilie 2018
Și cum aș putea să fac?
Trebuie sa merg la un cabinet de avocatură ?
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2018
Mădălina.teodor, utilizator
Daca va descurcati singura, nu e nevoie.
Sincer chiar nu știu cum se face...
Ma puteți ajuta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Aprilie 2018
Mădălina.teodor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, in urma cu câteva zile am plecat din tara și mi am lăsat ... Madadenissa2 Madadenissa2 Bunaa,in urma cu câteva zile am plecat din tara și mi am lăsat cățelușa acasa,la cineva din familie înțelegându-ne ca o sa o trimită aici după ce ... (vezi toată discuția)
Am o cățelușa de 7 ani și este de rasa pincher pitic sunt ... Dragu Luiza Dragu Luiza Am o cățelușa de 7 ani și este de rasa pincher pitic sunt obligată de Poliția animalelor deoarece am fost reclamată de o nepoată care sta cu mine că ... (vezi toată discuția)