avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Buna,sunt insarcinata in 2 luni cu prima sarcina dar nu am fost angajata,luna trecuta mi-am facut angajare,vreau sa stiu de ce bani beneficiez,daca beneficiez si daca ma ajuta cu ceva angajarea pana la nastere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:00, 14 Aprilie 2018
Inainte de angajare ce statut ati avut ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de ccc daca sunt in somaj izabela cristina izabela cristina Pe 6 august im expira indemnizatia de somaj iar eu sunt insarcinata in trei luni...ce pot face sa beneficiez de concediu prenatal?ce solutii am? (vezi toată discuția)
Va rog sa mă ajutați ! buna ziua am și eu o problema și o nelămurire ,va rog din ... Claudia040524 Claudia040524 Buna ziua am și eu o problema și o nelămurire ,va rog din suflet sa mă ajutați .... Am o fetiță de un an și 5 luni și sunt in concediu creștere copil ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mariavoinea mariavoinea Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns referitor la indemnizatia de crestere copil in situatia in care sunt co-aigurat (nu mai lucrez de ... (vezi toată discuția)