avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comanda cu probleme Emag !
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comanda cu probleme Emag !

Am comandat un produs de pe emag si mi sa promis că îmi ajunge peste 3 zile maxim dar nici a 4 zile nu a ajuns si eu deja am plecat din românia , produsul trimis acuma nu îmi mai trebuie! Intrebarea mea este pot refuza coletul livrat de fan curier? Si daca da trebuie să plătesc ceva sau o să mă afecteze la alte comenzi de la ei ?
Cel mai recent răspuns: Costel2018 , utilizator 09:00, 15 Aprilie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla atunci cand nu raspunzi la curier? MariasPaula MariasPaula adica am dat o comanda pe net si o primesc prin fan curier , ce pot pati daca nu raspund fanului curier pt a ridica coletul si a plati ? (vezi toată discuția)
Refuzarea unui colet neconfirmat xRaven xRaven Buna ziua ! Am o mica problema. Se presupune ca am comandat un produs si m-am trezit cu curierul la usa cum ca trebuie sa platesc respectivul colet, ... (vezi toată discuția)
Comert electronic porada porada In cazul unor cumparaturi pe internet de la magazine virtuale, trebuie sa achiti coletul cu plata ramburs inainte de a avea posibilitatea de a vedea marfa. In ... (vezi toată discuția)