avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Buna seara - de unde pot lua un document în care să ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Buna seara - de unde pot lua un document în care să scrie ca nu am un loc de munca sa fie valabil în Italia?

Am problema cu o agenția cu care am lucrat anul trecut pe o perioadă de 4 luni în Italia. Anul acesta cei din Italia nu mai lucrează cu agenția și vor să mă angajeze direct cu ei. Cei de la agenție au aflat și i-au sunat ca eu am semnat cu iei un alt contract .Care nu este adevărat. Acum cei de acolo îmi cer un document în care să scrie ca eu nu mai lucrez cu iei. De unde pot lua acest document pentru ca cei de la agenție nu vor sa mi-l dea.. Sau de unde pot lua un document în care să scrie ca nu am un loc de munca sa fie valabil în Italia. Va multumec
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2018
angibesnila, utilizator
Cel mai recent răspuns: angibesnila , utilizator 14:01, 23 Aprilie 2018
Mergeti la ITM si depuneti o solicitare pentru eliberarea unui certificat din care sa reiasa ca nu figurati cu c.i.m. transmis la inspectorat.
Se va achita o taxa de 20 lei.
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Trebuie tradus și legalizat?

angibesnila a scris:

Am problema cu o agenția cu care am lucrat anul trecut pe o perioadă de 4 luni în Italia. Anul acesta cei din Italia nu mai lucrează cu agenția și vor să mă angajeze direct cu ei. Cei de la agenție au aflat și i-au sunat ca eu am semnat cu iei un alt contract .Care nu este adevărat. Acum cei de acolo îmi cer un document în care să scrie ca eu nu mai lucrez cu iei. De unde pot lua acest document pentru ca cei de la agenție nu vor sa mi-l dea.. Sau de unde pot lua un document în care să scrie ca nu am un loc de munca sa fie valabil în Italia. Va multumec

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pasaport si insotire minori fara apostila Elena_95 Elena_95 Am o mare problema: sunt in tara de 2 luni impreuna cu surorile mele minore. Mama este in Italia. Eu si surorile mele trebuie sa ne intoarcem in Italia pentru ... (vezi toată discuția)
Casatoria in ungaria gabyella gabyella Sunt romanca si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean maghiar in Ungaria.Ce acte imi trebuiesc pentru intocmirea dosarului? Multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Angajare cetatean strain Tania  D Tania D am angajat un cetatean strain din spatiu ue deci nu are nevoie de autorizatie de lucru, iam dus actele de identitate la tradus respectiv pasaport si permis de ... (vezi toată discuția)