avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Camere de supraveghere casa privata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Camere de supraveghere casa privata

Buna seara.
De curand mi -am montat camere de supraveghere, deoarece sunt plecata des de acasa, dar si pt ca am vecini care isi arunca gunoaiele la mine in curte. Una dintre camere bate pe culoarul ce contine gardul dintre mine si vecini, putand vedea si un culoar din curtea lor (partea de sus). Intrebarea este daca pot avea probleme cu legea din cauza aceasta?( Nu ma intereseaza sa vad in curtea lor, dar nu am cum sa o orientez astfel incat sa se vada gardul si daca arunca ceva).Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:21, 25 Aprilie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Atentie sporita cu camera instalata catre vecin
Daca prin pozitioinare camera poate prelua si stoca imagini din proprietatea vecinului acesta poate ridica pretentii
Atentie la legislatia de respectat in cazul instalarii de sisteme de supraveghe avand in vedere caracterul datelor stocate
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul și-a montat cameră de supraveghere video orientată spre curtea mea. e permis așa ceva, și pot face și eu același lucru? dorinache dorinache Buna ziua , Am un vecin, care de cateva zile si-a montat o camera de supraveghere care ma \"supravegheaza \' pe mine si familia mea ,si am inteles ca nu prea ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video, intrare in legalitate Eduard1 Eduard1 Buna ziua. As dorii daca ma puteti ajuta cu un model declaratie de acord . Locuiesc la casa ( sunt proprietar) si din cauza ca sunt plecat mai tot ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere Costel Badea Costel Badea Bună ziua. De curând mi-am cumpărat o casă la curte. Am montat un sistem de supraveghere video a proprietății. Una din camere am montato pe colțul casei ... (vezi toată discuția)