avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vandut masina cu acte cum pot so radiez
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vandut masina cu acte cum pot so radiez

Buna ziua am vandut o masina cu tot cu acte .am pierdut copia de buletin a persoanei. Cum pot sa gasesc masina so radiez sau sa o denunt la furt .va rog sa ma ajutati .sunt proprietar in acte nu mai stiu nimik de ia n.a. mai venit dupa fiscal. Ce trebuie sa fac so radiez.
Cel mai recent răspuns: Dinuneculai , utilizator 15:53, 4 Iunie 2018
am fost la politie si mia spus sa revin alta data am fost azi mia zis vi maine
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2018
Dinuneculai, utilizator
a mai venit o amenda de la fetesti a2 taxa de trecere nu stiu cum sa mai procedez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculez masina second hand haloiu_radu@yahoo.fr haloiu_radu@yahoo.fr Am cumparat o masina second hand din Franta in 2018 si deci acum in 2020 nu pot s o inmatriculez caci au trecut mai mult de 90 zile de cind am devenit ... (vezi toată discuția)
Talon înstrăinat către : elvis_zft elvis_zft Am o nelămurire, Fratele meu locuieste in străinătate, si mia lasat mie o masina inscrisa in romania . La mentiunea instrainat catre scrie numele meu si ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am o mașină în care am făcut contract vanzare ... Cristian1997 Cristian1997 Bună seară , am o mașină în care am făcut contract vanzare cumparare am inscriso ca bun la primarie pe numele meu dar nu am inmatriculato pe numele meu ... (vezi toată discuția)