avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Certificat de traducator ?
Discuție deschisă în Traduceri

Certificat de traducator ?



Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2010
Costa Blanca, utilizator
Cel mai recent răspuns: irinabb , utilizator 13:25, 24 Ianuarie 2010
buna costa blanca, la fel ca si tine si eu sunt interesata de acelasi subiect. ce as putea sa iti spun ca am descoperit eu pana acuma este ca intr-adevar daca nu ai absolvit o facultate de limbi starine trebuie sa dai examen la Ministerul Culturii pentru atestatul de traducator, pe domeniul juridice, 2 probe, adica ro-sp si sp-ro, aceasta fiind solutia de a putea face pe urma traduceri fara limitatii. mai multe informatii poti obtine pe pagina lor www.examentraducator.ro Dupa ce ai primit atestatul de traducator trebuie sa depui alt dosar la Ministerul Justitiei pentru autorizatie, si de aici alte cateva drumuri locale...o sa vezi pe urma, de pe pagina de traducatori o sa gasesti multe linkuri utile si destul de bine explicate.
eu acuma incerc sa gasesc cat de cat niste modele de subiecte ca sa imi fac o idee despre gradul de dificultate al examenului,(cam 3 luni pentru atestat si inca pe atata pentru autorizatie) asa incat , dupa cum vezi e un proces ce dureaza, eu consider ca merita, in final o sa ai oportunitatea sa faci ceea ce ti-ai dorit, nu?
multa bafta!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de traducator cristinalerch cristinalerch buna ziua am absolvit o scoala de administratie si finante in spania. diploma de absolvire a acestei scolii imi e de folos ca sa imi scot o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Procedura necesarã pentru a deveni traducãtor autorizat terecote terecote Buna ziua ! Lucrez intr-o firma cu asociati italieni , vorbesc limba italiana foarte bine . De cateva ori pe an , am nevoie de un traducator autorizat , care ... (vezi toată discuția)
Atestat traducator matilda2010 matilda2010 obtinere atestat traducator Am terminat Facultatea de Cibernetica Economica la ASE Bucuresti , unde am facut 2 ani limba engleza si Facultatea de Limba si ... (vezi toată discuția)