Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Abuzuri dupa intoarcerea din CCC

Lucrez intr-o companie farma multinationala . M-am intors din CCC si au inceput repercursiunile pt ca am stat 1 an si 11 luni acasa . Mi-au oferit niste bani pt a-mi da demisia sau varianta 2 alocare teritoriala diferita fata de ceea ce aveam inainte de intrarea in CCC.
Am refuzat ambele variante si de aici au inceput sicanele : ma cheama frecvent in Bucuresti pe diverse motive - desi eu nu lucrez pe Bucuresti. Cum pot combate aceste lucruri ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:15, 5 Mai 2018
Hartuirea la locul de munca. Cum se pot apara salariatii de abuzurile de la serviciu?
www.avocatnet.ro/articol_369...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hărțuire la locul de munca ariana2014 ariana2014 Buna ziua ,Va rog sa imi spuneti ce masuri pot lua daca șeful mi a spus că îi trebuie postul meu si eu sa accept sa trec pe un post de execuție din post de ... (vezi toată discuția)
Probleme și amenințări la muncă. am soluții de stopare? Anonimu' Anonimu' Buna ziua, as dorii si eu suport/ajutor/sfat in legătura cu nenumărate probleme la munca. Țin sa spun ca lucrez de 7 ani intr-o multinaționala și de ceva ... (vezi toată discuția)
Buna seara. lucrez la o companie multinationala si as dori sa ... gheorghe28 gheorghe28 Buna seara. Lucrez la o companir multinationala si as dori sa mi spuneti cui ma pot adresa, daca sunt acuzata de ceva ce nu am facut, spunându mi ca au vazut ... (vezi toată discuția)